Det är något bortom bergen, bortom

Det är något bortom bergen, bortom
Jag är de blå skymningarnas mästare

2007-10-28

Fuskarna vann, ÖSK borde ta smeknamnet "Underdogs"

Så vann då fusklaget IFK Göteborg. Ett speciellt grattis till Lars-Åke Lagrell som hanterar fotbollförbundet efter eget behag. Storlagen kan göra som de vill utan risker för repressalier. ÖSK och Degerfors får annan specialbehandling. Egentligen borde IFK nu spela i superettan om regelverket följts. Men det hjälper tydligen att ha rätt kontakter.

Elitlicenshanteringen är ett skämt. Olikabehandling är normen. Vi får hoppas att Lagrell och grabbarna snart byts ut.

ÖSK föll i sista matchen. Ganska signifikativt för säsongen kom baklängesmålen i början. Backlinjen har allt som oftast varit rätt virrig. Det defensiva samarbetet mellan mittfält och backlinje har ofta varit uselt. Det krävs rätt mycket nytt i laget för att nästa säsong ska bli bättre.

Lämnade matchen redan efter 10 minuter för att åka hem och ta hand om en sjuk son. Det var nog inte något dåligt val. Men jag hoppas verkligen att ÖSKs ledning nu agerar för att göra nästa säsong ännu roligare.

ÖSK borde ta smeknamnet "underdogs" för att vända det negativa som finns mot laget både hos förbundet, i media och därmed hos allmänheten. Att använda det negativa till något positivt borde vi göra mer i Örebro.

1 kommentar:

lennart sa...

Tack Staffan!
Äntligen någon som skriver ner vad många tänker. Den där fjanten som styr svensk fotboll borde bort så fort som möjligt. Hur ska han nu få bort ÖSK från allsvenska?
Ett tips till Lagrell är att förbjuda lag som börjar på Ö (det funkar ju dåligt internationellt).
Hälsningar från en Mellösabo som älskar ÖSK och hatar Lagrell