Det är något bortom bergen, bortom

Det är något bortom bergen, bortom
Jag är de blå skymningarnas mästare

2010-04-28

Toblerone och felprogrammerade hjärnor

Lyssnar med förvåning på de brösttoner som vissa socialdemokrater tar sig an när det gäller Odells och Littorins anspelningar på Sahlin och tobleroneaffären. Jämförelser med något nästan 100 år gammalt val lyfts fram.

Det räcker med att gå 20 år tillbaka i tiden. Då jobbade socialdemokraterna i valrörelsen med mantrat att Bengt Westerberg hade en felprogrammerad hjärna i syfte att ta heder och ära av honom och hans sociala patos. För mig är det ett värre påhopp, eftersom det inte går att bemöta, eftersom det handlar om en någon form av psykisk defekt...

Om man själv vill jobba med negative campaigning så lär man räkna med att även andra gör det. Jag gillar inte detta, vare sig det kommer från vänster eller höger, men det lär nog bli mer av detta, även lokalt.

Förresten har Lena Mellin ett mycket bra inlägg om detta i dagens Aftonbladet.

1 kommentar:

Göran sa...

Bra skrivet Staffan! Nu när de gröna är med på tåget är det bara kavla upp och kämpa hela vägen in i kaklet! Det här valet MÅSTE ni vinna.

Fortsätt avsocialdemokratiseringen av Örebro! För varje månad blir det bättre och bättre och vi vill aldrig mer ha tillbaka ogina LO-bossar som mest förser sig själva vid makten.

och, du, glöm inte IDROTTEN! Idrottsanläggningar kan avgöra valet. Var och varannan Örebroare är hårt engagerad i föreningslivet eller själv motionär. Nya friidrottshallen, bandyhallen mm är kanon!! Bygg en skidtunnel också eller dylikt som allmänheten och inte bara lag har tillgång till. Satsa på de stora folksporterna: Löpning, cykling, skidåkning, orientering mm = de som är bäst för hälsan!