Det är något bortom bergen, bortom

Det är något bortom bergen, bortom
Jag är de blå skymningarnas mästare

2006-06-20

ÖSK - Norrköping 3-1, Folkpartiet - resten 75 - 0!

Folkpartiet i Örebro hade sommaravslutning för de förtroendevalda i går. Vi satte upp ett stort tält i Sveaparken, grillade enkel fläskkarré, bjöd även på potatissallad, kaffe, dricka och hembakt jordgubbstårta.

Vi lyssnade till Nerikes Allehandas chefredaktör Ulf Johansson som berättade om tidningens politiska bevakning och så förde jag ett samtal med det folkpartistiska oppositionsrådet i Västerås, Bengt-Åke Nilsson.

Som avslutning delade vi ut 2000 flygblad till besökarna på Behrn Arena och förgyllde läktarna under matchen.

ÖSK vann med 3 - 1 och 75 folkpartister hade trevligt och kampanjade samtidigt (som vanligt får man säga). Det är kul att vara folkpartist i Örebro! Politik måste vara glädje, också.

På väg till bilen efter att ha röjt upp i parken träffade jag tre ÖSK-spelare. Jag tackade för att de gjort Folkpartiets avslutning till en sådan fest. För visst var det fest även på Vallen. Jätteroligt för sossen Jelecak som fick göra mål efter allt arbete han lagt ner. Och minst lika roligt att se Patrik Anttonen näta ännu en gång. OK - jag glömmer inte Seb heller. Men bäst på plan var Christoffer Näfver. Vilken lirare!

1 kommentar:

Anonym sa...

Folkpartisterna har ersättning (utbildningsbidrag fr skattebetalarna) för att gå på mötet. Inte så konstigt att de sluter upp...