Det är något bortom bergen, bortom

Det är något bortom bergen, bortom
Jag är de blå skymningarnas mästare

2006-11-15

Nytt ord

Idag skapades ett nytt ord i Folkpartiet i Örebro. Nästa gång du hör det, inse att ordet "att oopsa" kommer från Örebro, och en folkpartistisk kanslifunktion.

Vad det betyder?

Är inte det självklart?!

7 kommentarer:

Lars-Eric Gustafson sa...

Känner igen uttycket från våra interna mail:)

John Johansson (s) sa...

Haha, ja, det känns ju betryggande att kommunen kommer att styras av ett parti vars främsta ord är "oops". Vi får väl hoppas att svenska folket och örebroarna inte sammanfattar den här mandatperioden ni får styra med det ordet. Var det verkligen detta vi ville ha? Oops!

Staffan Werme sa...

Käre John, hur många ord är du far till? Tänk om just kreativiteten är det som saknats under den gångna tolvårsperioden, att inget hänt för att ingen vågat göra fel. Det ledarskapet är inte framtidens. Det är bättre att oopsa och våga än att inte tordas något alls.

Johan Åqvist sa...

Tänk att det finns dom som tror att Folkpartiets främsta ord är "att oopsa". Då är man nog ganska okunnig! Men inlägget återspeglar nog mest en besvikelse över att ha förlorat majoriteten!
Johan

John Johansson sa...

Eller att man faktiskt kan blogga med en viss ironi också. Jag vet ju att folkpartiet har andra ord också: språktest, gyn-undersökning, buggning...

Ina sa...

ta inte i så du spricker John, vem ska vi då prata med i cafeterian? ;)

Staffan Werme sa...

John, jag är aldrig ironisk.