Det är något bortom bergen, bortom

Det är något bortom bergen, bortom
Jag är de blå skymningarnas mästare

2006-04-20

Landskrona - ÖSK: 0-1!

Vågade knappast titta på sporten i tisdags. Lyssnade inte på radio. Tittade inte på textTV. Skulle ÖSK börja serien som ett förlorarlag? 4 mål i baken typ? Eller skulle man kunna börja vända en trend?

Det blev lite av det senare. Det är tufft att möta seriefavoriten på en lerplan i första matchen. Av vad jag förstått av referaten handlade det mer om kamp än om sport. Men det gick vägen. Vilken lycka.

Jag har varit på ett antal försäsongsmatcher och kunnat ge både ris och ros till laget. Backlinjen behöver en snabb och frisk Patrik Haginge för att kännas helt stabil. Mittfältet kan vara en vinnande lagdel, om Larsen är på topp och Jeffs blir lika bra som han verkar kunna bli. Framåt känns det väl så där. Mittfältet vore oslagbart om Henriksson får ta en defensivare mittroll istället för att vara en forward. Men vem ska då utgöra tyngden framåt?

Snart hemmapremiär. På ett grönt, platt och rejält fotbollsunderlag. Konstgräs må ej lukta som vanligt gräs, men i april i Sverige är alla andra alternativ sämre.

Inga kommentarer: