Det är något bortom bergen, bortom

Det är något bortom bergen, bortom
Jag är de blå skymningarnas mästare

2006-08-23

Alliansen presterar, Person abdikerar

Idag presenterade allianspartierna sitt valmanifest. Det handlar om jobben, precis det som socialdemokraternas manifest inte handlade om.

Samtidigt var det meningen att statsministern och moderatledaren skulle debattera manifestet i TV på kvällen. Just nu verkar det som om Persson inte vill eller vågar ta en debatt till mot alliansen. Statsministern har redan abdikerat. Tydligare kan inte det socialdemokratiska moraset beskrivas.

2 kommentarer:

Björn Sundin sa...

Inte för att du lär bry dig: men Mona Sahlin var beredd att debattera med Reinfeldt, men han ville inte. Och debattutmaningen i länet har moderaterna ännu inte ens svarat på. För att inte tala om debatten på iranska föreningen igår.. Vem är det som inte vågar debattera?

Staffan Werme sa...

Jag bryr mig. Det är ett politiskt spel att lyfta fram Mona Sahlin. Reinfeldt och Persson är statsministerkandidater. Inga andra. Persson vågar inte debattera.
Vi utmanade (s) i kommunen förra hösten och bad att få tider. Inga tider kom. Jag tycker inte att moderaterna gör rätt. Men jag tar gärna debatten mot Mats i Örebro, när som helst.
Vad gäller iranska föreningen har jag meddelat dem att de borde sökt ett annat datum, och skickat med en inbjudan utan odemokratiska pekpinnar, så att alla partier kan känna sig välkomna. Annars hade vi två kandidater utsedda.